Folkeaksjon sevent elevent

 I dag kan hver eneste tigger i Oslo bli 382 000 kroner rikere

382 000 av oss i Oslo er i arbeid. Hvis hver av oss i dag den 7. november gir 200 kroner rett i neven på en av folket på gata som ber om hjelp, så får de 76.,4 millioner kroner. Gi til den du syns fortjener det. En som som ser avglemt ut eller bare den du liker. Gi til mann eller kvinne. Det jevner seg ut på alle i løpet av dagen. Det er rundt 200 tiggere i Oslo by. Dersom hver og en av oss ga 200, rett i neven i dag  7.november 2018, så ville hver enkelt av dem fått 382 000 kroner rett i lomma i snitt. Nok til å forandre livet for enormt mange umiddelbart inkludert deres familier. På en dag. Hvor ingen tredje part er involvert. Like bra som i et blockchain univers. La det bli en årlig tradisjon. Sevent elevent.

PS! Si gjerne Maria eller Magdalena når du gir. De vil skjønne det.