Forskning etterlyses rundt veganisme og korona

Man kan heve øyenbrynene av mindre.
Opplysninger fra Folkehelseinstituttet om vaksinasjonens beskyttelse mot alvorlig sykdom og nettavisens gjengivelse av en noe vag undersøkelse om vegetarisme (ikke engang veganisme) og beskyttelse mot alvorlig koronasykdom burde fått forskere til å undersøke litt nærmere. Kan veganisme være veien ut av epidemien?

FHI: Beskyttelsen mot alvorlig sykdom med Delta er høy etter både én (80 %) og to doser mRNA-vaksine. (96 %). Les mer her
Nettavisen: De som spiste vegetariske måltider hadde nemlig en redusert risiko på 73 prosent for å bli alvorlig syk av COVID-19, ifølge studien. Les mer her

Så det jeg lurer på er hva som skjer når du kutter ut melk? Det finnes jo nok av undersøkelser som dokumenterer at melk kan gi betennelser og at man bør unngå det når man er forkjøla. Bare google det.