Forsetter og livets realiteter II

Forrige uke var ikke så verst. Denne ser ut til å bli like bra. 

Helse og drive

En slekning sendte meg en elektronisk beskjed om at jeg så tynn og herja ut og at jeg burde legge meg inn for å få hjelp. Det var en lang elektronisk beskjed. Jeg ser for meg slekningen sitter med et glass rødvin og skriver meg en lang melding. Det er forskjell på slekt og familie. 
Familie: Jeg har hatt god kontakt med familie siste dagene. 
Rusmidler:  Innførte en ny praksis 1. november. Åpenhet om bruk av rusmidler. Jeg kutter ut en stund nå. Rebruk vil umiddelbart bli publisert i etterkant. Vil holde fokus på å være trent og sunn og søke rus via naturlige kilder. Jeg vil ha en svært god grunn til å søke rus via inntak av noe. 
Helse: Jeg tror helsa er rimelig bra. Alltid redd for å være tynn, men tror det går bra. Med stopp av røyk (sigaretter og hasjrøyking) tror jeg svært mye er gjort for å sikre min egen helse. Ellers er jeg svært optimistisk med tanke på vegansk kosthold. 

Comeback i Fiskebilen

På plass i fiskebilen igjen. Velg selv: Prima Røkte kjøttpølser fra Rema 100 eller villfanget torsk. Jeg kommer til en dør nær deg snart. Du har mange valg. Fisk er ikke det verste av dem. Vi har skinn og beinfrie ryggstykker av torsk. Finnes også ekstremt barnevennlig hvit villfanget fisk. Så hva skal det være? Kreftfri middag? Ja takk!

Ellers takk for 

Smilet du ga meg. Takk for hyggelig og interessant samtale. Takk for at du åpnet deg. Takk for at du kalte en spade for en spade.  Takk for tålmodigheten. Takk for at du tok kontakt. Takk for hyggelig besøk. Takk for støvlene. Takk for at jeg fikk komme i bursdagen din. Takk for at du ringte. Takk for at du sa jeg skulle skrive som egenterapi. Takk for at du tar dette alvorlig.