RAW kundeservice

På siden loveredgreen.com har jeg tidligere anbefalt blendere fra RAW- Europe. Mitt valg har falt på denne og prisen er under det halve av hva du må gi for andre profesjonelle blendere. I tillegg har den en kapasitet på hele 3.5 liter. Det er en halv ukesforbruk av smoothien loveredgreen. Firmaets sanne ansikt vises først når man får problemer med produktet

Så en dag i oktober begynte den å spinne ujevnt. Turtallet svingte opp og ned. Det virket som den hadde problemer med å tygge seg gjennom rødbetene. Jeg sendte en mail og beskrev problemet. Fikk til svar at jeg måtte komme innom mellom klokken 0900 og 1500, så skulle de se på det. 

Dagen etter troppet jeg opp i Fjordveien 3 på Høvik. Fikk beskjed om å vente i 10 minutter. Jeg gikk ut en tur. Kom tilbake. Problemet var større enn de hadde trodd. Mulig det var kommet noe søl i maskineriet, men de lot tvilen komme meg til gode. Ny blender, vær så god. Ingen spørsmål. Det kaller jeg kundeservice. Da har man forstått det. Evig takknemlig. Kan bare anbefale RAW Europe. Halve prisen i forhold til konkurrenter og ekte service. Jeg er deres for ever!!!