Gårdagens og morgendagens helter

Gårdagens helt

Sto opp klokken 0730. Fikk servert frokost, kaffe og sigaretter av kona og gikk på jobben.

Jobbet til lunsj klokken 12.00. 13.00 avsluttet lunsj med en whiskey. Hadde kanskje sex med sekretæren hvis han ville. Jobbet så til klokken 18. Tok whiskey og en øl etter jobben. Hjemme 18.00 til middag. Røkte og leste avisen. Kanskje en konjakk.  Gikk til sengs og hadde sex med sin kone (hvis han ville og det ville han selvsagt). 
Hadde bil, eget hus, hytte og båt. Kjøtteter. Jobbet seks dager i uka. Døde av kreft ved oppfylt pensjonsalder. 

Rusvaner: Drakk alkohol og røykte sigaretter. 

Største heltedåd: Var med i krigen. Bidro til økonomisk vekst gjennom hele livet. Døde tidlig. 

Samfunsform: Gjennomregulert. Nasjonalisme, sosialisme og sosialisme forkledd som kapitalisme. Strenge normer. 

Dagens helt

0630 Står opp. Sluker en frokostblanding. 0700 Drar på treningssenteret og løper en halvtime eller river og sliter i noe jern. 0745 Dusjer og drar hjem. 0800 Vekker ungene og serverer dem frokost. 0820 Leverer ungene i barnehage eller skole. Forbereder seg til jobb på toget eller i bilen.  0900 – 1100 Jobber samvittighetsfullt og hardt. 11.00 30 minutters matpause. 11.30 -12.30 Effektiv i møter.13.00 – 16.00 jobber ut dagen. 16.10  Ringer til kona og får handleliste. 16.30 Handler. 16.45 Drar så og henter i barnehagen. 17.00 middag 17.30 Ruser avgårde etter middag for å rekke meditasjons gruppen eller kampsport-treningen. kl 18. Deretter hjem 20 00 og slappe av med siste episode av Game of Thrones 20.30 I seng 23.00. Sex er ikke før lørdag ( Enten det er med kona, en elskerinne eller en elsker. Med mindre det kommer noe i veien selvsagt). 

Har elbil, pulsklokke, helseapp, smart-telefon, PC og tablet, hus i Spania, reiser på storby,- og småbyferier ca en gang i måneden. Jobber fem dager i uka. Spiser kjøtt, men eksperimenterer med grønnsaker. 

Rusvaner: Drikker alkohol, men er kjent med farene. Festrøyker. Har prøvd marijuana, kokain og mdma.   

Dør av alderdom ca 95 år. 

Største heltedåd: Er regnskogfadder, humlevenn, planfadder, hvalfadder, hav-fadder og støtter hjelpeorganisasjoner. Bidrar til økonomisk vekst og betaler en shitload i skatt til de som har falt utenfor i samfunnet. 

Samfunnsform:
Gjennomregulert. Sosialisme forkledd som kapitalisme, sosialdemokrati eller diktatur. Felles er at du kan ikke gjøre noe utenom strenge normer.  

Morgendagens helt

07.00 Står opp når han våkner. Mediterer i 2 minutter for å komme i nå-modus. Spiser mat med sin familie eller de han bor sammen med. 0800 Leker med barn og gir dem nødvendig kroppskontakt og kjærlighet. 0900  1000 Går en lang tur sammen med gamle og nye venner. Samtaler om filosofiske ting. 1200 Forsker. Leser en bok/skriver/ redigerer noe. 1500 Trener kroppen sin 3-4 timer. Terper på akrobatiske finjusteringer. For eksempel dobbel salto.1800 Familie og venner samles over et større vegansk måltid. 2100 Trekker seg tilbake med den/de nærmeste. Mediterer og har deretter Har 2-3 timer sex med sine elskere/elskerinner før han faller i søvn ca midnatt. 

Rusvaner: Rus er flyttet til skolen og er basicly utdanning sammen med meditasjonstrening og gymnastikk.

Dør alltid i en ulykke. 

Største heltedåd: Dreper ikke levende dyr. Er hensynsfull mot planeten. Forurenser ikke sin egen kropp eller jorda mer enn den samlet tåler (kropp og jord). 

Samfunnsform: Et overflodsamfunn hvor alt er fritt. Ingen normer, men noen nyoppdagede natur og leveregler gjør det enkelt å leve i harmoni.