Potetgullpartiet

Ja til gratis lege og tannlege. Nei til avgift på alkohol og tobakk. Nei til narkotika. Snyltere ut av landet. Mere trygd. Vi har fått nok. Nei til bompenger. Frihet til folket. Vi som hater Sylvi Listhaug. Game of Trones inn i grunnskolen. Bacon er en menneskerett. Ja til dødsstraff mot pedofile. Steng grensene. Knus de jævla sosialistene. Foreldre vet best. . Elbilen er en bløff. Nei til kroppsidealer. Stopp slankehysteriet. Tigging er organisert kriminalitet. Aksepter din egen kropp. Ja til kjøtt.  Vi som elsker fedrelandet. Kimakrisa fyller 50 år. Nei til Trump. Voldta voldtektsforbryterne. Jeg er en jævla sosialist. Nei til godhetstyrraniet. Vekk med velferdsprofitørene. Vi som elsker Sylvi Listhaug. Nei til kjøtt. Stopp globaliseringen nå!!! Hva er det med den stortingsgarasjen? Vi som vil ha tilbake NSB!

Det er tryggest midt i flokken