Loveredgreen.com – formel og livsfilosofi

 Med 14 rå og ferske grønnsaker og frukter er Loveredgreen en kostholdsendring du vil merke når du innfører den daglig. Endringen blir enda mere merkbar om du tilfører formelen en kobling til nå. 

20180628_230946

Helse-effektene er så mange at nevnes ingen så glemmes ingen.  Etter over to års daglig inntak av smoothiene har jeg oppnådd en effekt som er så massiv for meg det bare vil høres flåsete ut med en opplisting. Den ville også skapt en forventning om en effekt som kan gjøre at motivasjonen får mer motstand enn den trenger.

Dersom du greier å innføre en kostholdsendring tilsvarende daglig inntak av Loveredgreen, så burde du ha forutsetninger til å kunne bli en del flere år i dette livet. Du vil også sansynligvis få flere år med god helse også, men igjen: Ikke forvent noe.

Livs-stilsendringen vil føre til at du sparer penger. Grønnsaker og frukt er billigere enn sjokolade, kaffe, wienerbrød, brus og all den «tomme» og dyre maten du spiser i dag, som blir overflødig i morgen. Etter hvert vil du se at du nesten bare trenger plantebasert kost og sparingen blir enda større.

20180616_074322
Bildet viser en ukes forbruk av Loveredgreen.com.

Koblingen til nå er fullbyrdelsen av en livsstilsendring som vil endre hele din tenkemåte og verdisett. Du skal bare være her og se virkeligheten slik den er. Ikke fokuser på framtidige potensielle hendelser. Ikke dvel for mye ved fortiden. Det eneste som finnes er nå.

Er du forankret i nå, så forsvinner også forventninger.

Enjoy

www.loveredgreen.com