Søndagsmenyen

Frokost ca klokken 0900

Grønn Smoothie

Ingefær, eple, spinat, grønnkål, selleri, brokkoli, chilli, paprika og hvitløk. Kjørt i blender med litt vann og is. Gir ca 0,6 liter drikke som styrtes før brødmat.

Havregrøt, ca 200 gram havre, rosiner kokt til grøt. Tilsatt ekte smør, kanel og blåbærsyltetøy. Solid frokost. Ble stappmett.

Lunsj 1 (ca klokken 12.00

Fire brødskiver. To med blåbærsyltetøy og to med leverpostei og majones. Vann til drikke.

Lunsj 2 (ca klokken 13.00

En rosinbolle fra kiosken. HVeteboller. Usunt. Kjøpte to og delte med en nær en. Godt og unt.

Middag ca klokken 17.00

Tapas og sushi. Enorme mengder og ingen begrensinger. Cola til drikke, ca 0,6 liter. Masse kaffe. Skikkelig utskeielse. Kunne også vært en kebabmiddag. Selskap. Da skal man hive innpå. Masse kaker til dessert.

Alternativt: Kebabmiddag med pommes frittes og cola.

Alternativt2: 200 gram kokte røde bønner, tunfisk, 150 gram, 1 kokt egg, litt spinat og rødløk. VAnn til drikke.

Kveldsmat ca klokken 21.30: 

Rød Smoothie

Rødbet, appelsin, chilli, ingefær, hvitløk, gulrot og paprika. Gir 0,6 liter drikke og styrtes ned.

God natt.