Stem rødt og grønt

 

Rødt

 

 

DSC00270En gulrot, en bit paprika, en hel rødbet, litt chilli, en hel appelsin/mandarin/clementin, ingefær og gjerne litt hvitløk.

Kjør det i blenderen, ha i litt is og bittelitt vann, slik at det blander seg bra. DSC00275

Viktig at du hakker det i små biter. La appelsinen ligge nederst, for den er mest vannfull. Store biter kan brenne opp motoren i blenderen.

DSC00283

Vipps så har du ca en halv liter ganske så velsmakende smoothie.

PS! Hvis du ikke liker det så drikk det likevel. Kroppen vil ønske det hjertelig velkommen og du kommer til å føle deg vel umiddelbart etterpå.

Etter hvert vil det falle mer og mer i smak.

Grønt

Den grønne varianten virker kanske bitte litt mer ekstrem, men også den er mer velsmakende en man skulle tro og kroppen vil verdsette det.

DSC00252

Eple, en neve spinat, en neve grønnkål, en selleristang, litt grønn chilli for smaken, ingefær, litt grønn paprika og litt brokkoli. Ta gjerne med hva som helst annet av grønn frukt og grønnsak.

DSC00255

Benytt samme tricks med å ha litt vann i. Disse fruktene er mer harde også, så pass på å skjær opp i små biter. Kjør det så i blenderen

DSC00265

Vips så har du ca en halv liter med deilig grønn juice. Energi i hver dråpe.

Du vil garantert oppleve å være mer våken, friskere, sterkere og du vil føle deg yngre. Akkurat som tablett-selgerne lover.

Og så må du stemme liberalt borgerlig. På valget…