Lørdagens meny

Frokost ca klokken 0900

Grønn Smoothie

Ingefær, eple, spinat, grønnkål, selleri, brokkoli, chilli, paprika og hvitløk. Kjørt i blender med litt vann og is. Gir ca 0,6 liter drikke som styrtes før brødmat.

3 knekkebrød med kaviar og hvitost. Ingen smør. Grove knekkebrød.

Lunsj 1 (ca klokken 12.30)

3 brødskiver. En med ost og kaviar. To med skinke og majones. Grove brødskiver. VAnn til drikke. Tre kopper kaffe.

Lunsj 2 (ca klokken 16.30)

2 brødskiver grovbrød. En med skinke og majones. En med hvitost og kaviar. Kunne vært tre, men en ble delt med kamerat. Man deler mat.

Middag

Forret:
Rød Smoothie

Rødbet, appelsin, chilli, ingefær, hvitløk, gulrot og paprika. Gir 0,6 liter drikke og styrtes ned.

Hovedrett:
Kyllingfile av lår stekt i smør lagt i industrilaget kylling bretagnesaus fra Toro med masse smør. Jasmin-ris (150 gram). Grønnkål, spinat, paprika, rødløk og brokkoli stekt i masse smør som wok. Serveres med litt soyasaus. Deilig.