Gratis rådgivning rundt plantebasert kosthold

Vurderer du å bli veganer eller vil du bare bli mere plantebasert? Gratulerer. Du kommer til å bestemme deg.

Og når du har bestemt deg, vil du ha  behov for informasjon. 

Jeg ble impulsivt veganer høsten 2018 og har blitt veldig god på plantebasert matlaging i løpet av disse månedene. 

Jeg tenkte i utgangspunktet å starte med kursvirksomhet rundt vegansk matlaging, men siden de fleste som vil lære å lage noe bare googler hvordan det gjøres, så dropper jeg å prøve å selge deg kurs.  

I stedet vil jeg invitere deg på frokost, middag eller kveldsmat. La oss gjøre det. La oss lage mat sammen og spise den. 

Dette er kun for deg som bor i Oslo.

 1. Velg mellom to valgfrie korte oppskrifter eller en lang oppskrift. I tillegg er det fritt fram å spørre på hva enn du lurer på. Du har sikkert spørsmål, siden du skal i gang med en helt ny livsstil. Jeg vil beskrive kostholdet mitt så langt det lar seg gjøre. Det følger også med et kompendium med alle oppskriftene. Husk at du ikke skal følge instruksene slavisk. Velg mellom følgende oppskrifter
   1. Lange oppskrifter
    1. Falaffel
    2. Facon
    3. Rødbetburgere
    4. Smoothien love red og love green
   2. Korte oppskrifter
    1.  Sjokoladehummus
    2. Hummus
    3. Brød
    4. Havremelk
    5. Vegansk pytt i panne
    6. Vegansk peppersaus
 2. Dere får noen enkle instruksjoner og en utstyrsliste og en matvareliste. Dersom du mangler noe av utstyret eller matvarene, kan jeg levere dette hjem til deg dagen før kurset. Ved oppmøte og levering av eventuelt utstyr og matvarer medfølger kvitteringer. Jeg legger ut privat for innkjøp, så disse refunderes direkte via vipps ved levering. Det er ingen avanse på utstyr eller mat og rabatter tilfaller deg direkte. Jeg vil imidlertid ha noe for selve leveringsjobben. 

Si ja!
Ring 21 68 88 68 eller mail til john.fredrik.tvedt krøllalfa gmail.com.