Fredagens meny

Frokost ca kl. 0700:

Grønn Smoothie

Ingefær, eple, spinat, grønnkål, selleri, brokkoli, chilli, paprika og hvitløk. Kjørt i blender med litt vann og is. Gir ca 0,6 liter drikke som styrtes før brødmat.

Havregrøt med rosiner. Ca 300 gram. Masse helsmør, kanel og blåbærsyltetøy. Vann til drikke.

Lunsj 1) ca kl. 10.00

2 grove brødskiver. En med skinke og majones og en med hvitost og kaviar. Vann til drikke. Brødsmuler deles med duer. En hvit en er veldig for seg og agerer helt utenom de andre. Vinner på det. Kommer nær. Tok en sjanse ja.

LUnsj 2 ca kl. 11.30

Rød Smoothie

Rødbeter, appelsin, chilli, ingefær, hvitløk, gulrot og paprika. Gir 0,6 liter drikke og styrtes ned.

Lunsj 3, ca kl. 15.00 etter trening styrke

4 brødskiver, to klemt sammen med leverpostei, ekte majones og rå rødbeter. 1 med hvitost og kaviar og en med skinke og majones. Vann til drikke.

Middag, ca kl. 19.30: 

2 røkte kjøttpølser, REMA 1000First-price kvalitet med hjemmelaget potetstappe laget av poteter, smør og helmelk med salt og pepper. Ketchup og sennep selvsagt. I tillegg wookede grønnsaker, som er rødløk, brokokoli, spinat og gul paprika stekt i smør. Herlig. Billig.