Onsdagsmenyen

Frokost ca kl. 0700

Grønn Smoothie

Ingefær, eple, spinat, grønnkål, selleri, brokkoli, chilli, paprika og hvitløk. Kjørt i blender med litt vann og is. Gir ca 0,6 liter drikke som styrtes før brødmat.

2 grove brødskiver. En med skinke og majones og en med sardiner, majones og rødløk. Vann til drikke og tran.

Lunsj (ca 11.00)

To brødskiver med sardiner, rødløk og majones. Vann. Kaffe går ned hele tiden.

Lunsj 2 (ca klokken 13.00=)

To brødskiver klemt sammen med billigste leverposteien fra Rema 1000 med majones. Vann.

Lunsj 3 (ca klokken 14.30). Ikke nødvendigvis lunsj. 

Rød Smoothie

Rødbeter, appelsin, chilli, ingefær, hvitløk, gulrot og paprika. Gir 0,6 liter drikke og styrtes ned.

LUnsj 4 (rett etter trening ca kl. 16.00)

To brødskiver med sardiner, majones og rødløk. Vann til drikke.

Middag (ca klokken 19.30)

Pannekaker laget av sammalt hvetemel, H-melk, 2 egg. Ca 5 pannekaker. Blåbærsyltetøy.

Natta